1. The Marina Bay Sands resort, Singapore

Tämä hotelli tunnetaan Singaporen kalleimpana ja upeimpana hotellina. Sen katolta, 150 metrin korkeudesta löytyy tämä mieletön uima-allas, jonka reunalta on henkeä salpaavat näkymät Singaporen kattojen ylle!

uima-allas-sketsi-cool

 

 

2. The Hanging Gardens Ubud Hotel, Bali

Kolmeen eri kerrokseen rakennetut uima-altaat ovat yksi maailman kuvatuimmista kohteista. Altaiden reunalta aukeaa näkymät Ubudin vehreään viidakkoon.

uima-allas-ubud-bali-sketsi

3. Golden Nuggets, Las Vegas

Tämä allas on rakennettu ympäröimään valtavaa akvaariota, joka on täynnä haita ja eksoottisia kaloja.

Akvaario-uima-allas-sketsi

 

 

4. Belmond Hotel Caruso, Italia

Tästä lämmitetystä altaasta voi katsella meren rantaviivaa simän kantamattomiin. Altaassa rentoutuessaan voi samalla tilata itselleen ruokaa, juomaa ja jopa omalla lempimusiikilla varustetun ipodin.

Allas-sketsi-italia

 

 

 

5. Hotelli Katikies, Kreikka

Katikiesin uima-allas, kuten koko muukin hotelli on rakennettu kalliojyrkänteen sisään.

luola-allas-sketsi

 

 

6. Mardan Palace, Turkki

Mardan Palacen rakennukset on sijoitettu ympäröimään tätä valtavan suurta allasta. Altaan reunoilla kulkee myös erillinen ”vesitie”, jota pitkin altaan pääsee uimaan ympäri. Altaan keskelle puolestaan on rakennettu minisaari, jossa hotellin vieraat voivat ottaa aurinkoa, syödä ja juoda. Kunnia tästä altaasta kuuluu Leonardo Di Vincille, joka suunnitteli altaan jo 1500-luvulla.

Turkki-iso-uima-allas-sketsi

 

 

7. Blue Lagoon Geothermal Spa, Iceland

Tämä Sininen Laguuni on rakennettu keskelle laava-aluetta lounais-Islantiin. Vaikka allas muistuttaakin luonnon omaa lähdettä, on se täysin ihmisten rakentama. Altaan mineraalirikas vesi tekee erittäin hyvää iholle!

Islanti-allas-lagoon-sketsi

 

 

8. San Alfonso del Mar Seawater Pool, Chile

San Alfonsos del Mar Hotelli tunnetaan maailman suurimmasta uima-altaastaan. Se sisältää yhteensä yli 290 miljoonaa litraa vettä. Näin isossa altaassa hotellin vierailla on mahdollisuus ajaa veneellä, vesihiihtää ja harrastaa muitakin vesiurheiluaktiviteetteja!

Chile-suuri-uima-allas-sketsi

 

 

 

9. Velassaru Resort, Malediivit

Velassaru Resortin idyllisten bungalovien äärelle, aivan meren rantaviivaan on rakennettu rentouttavan rauhalliset yksityisaltaat. Vain altaan reuna erottaa sinut kirkkaan turkoosista merivedestä!

Malediivit-allas-meri-sketsi

 

 

 

10. Gold Energy Pool, St. Regis, Tiibet

 

kulta-allas-tiibet-sketsi