Tiistaina 29.11.2016 peräti 3,6 miljoonaa suomalaista henkilöä löytää itsensä visaisen pulman ääreltä. Heille on kolahtanut keskimäärin 657 euroa veronpalautusta pankkitilille. Mihin siis tuhlata tai investoida kyseinen summa ylimääräistä rahaa?

Totta kai rahan voi kätevästi kauppareissulla muuttaa tuotteiksi, jotka sitten on helppo lapioida kiinteänä tai kaataa nestemäisenä kurkusta alas. Me Sketsi.netin toimituksessa sukelsimme kaikkien veronpalautuspulmaa potevien puolesta internetin syövereihin ja selvitimme, millaisia asioita 657 eurolla saa.

Määritä kolmen seuraavan lapsesi sukupuoli

Oletko kärsimätön, haluat tietää kaiken heti ja nyt? Niinhän me kaikki. Easydna-niminen sivusto tarjoaa mahdollisuutta määrittää DNA-testillä tulevan lapsesi sukupuolen. Stop, ei vielä! Lapsi pitää kyllä olla jo saatu aluille ennen testin tekemistä. 657 euron veronpalautuksella saat ostettua kolme tällaista testiä. Voiko rahat enää paremmin sijoittaa? (saattaa voida…)

veronpalautus_easydnafi

Veronpalautus = Kuittaa syntisi!

Muistatko sen kesän? Juuri sen, kun tuli tehtyä syntiä! Olit saanut puolisoltasi lahjaksi perhoshaavin ja innosta uhkuen käyskentelit eri paikoissa saalistaen täydennystä kirjavaan kokoelmaasi. Muistatko sen tunteen, kun Clossiana thore thore tarttui ensimmäisen kerran haaviisi? Tarkistit ja hieman pelästyit, kun huomasit tuon etelänpurohopeatäplän kuuluvan rauhoitettuihin eläimiin. Silti nappasit niitä kaksi lisää!

Kuittaa syntisi! Ympäristöministeriö on vahvistanut yhden Clossiana thore thoren ohjeelliseksi arvoksi 219 euroa eli tilittämällä koko 657 euron veronpalautuksesi eläinsuojeluun (vaikkapa anonyymina lahjoituksena) pääset jälleen nukkumaan yösi ilman, että pitää tunnontuskissa kieriskellä hikisenä vuoteessa.

veronpalautus_ymparistofi
veronpalautus_ymparistofi2

Lisävaruste mönkijään

Meillä kaikillahan on jo mönkijä, mutta sillä pitkin kyliä pöristellessä on aina jotenkin alaston olo. Eikä auta, vaikka pukisi vaatteet päälle… Tiedätkö, mistä tuo alaston olo oikeasti johtuu? Mönkijästämme puuttuu nimittäin puskulevy! Eikä mikä tahansa puskulevy, vaan aito Warnin ”lippulaiva”. Tori.fi-sivustolla on parhaillaan myynnissä käytetty hintaan 490 euroa, mutta me kaikki haluamme uutta. Ja siihen riittää aivan tarkalleen 657 euron veronpalautus.

veronpalautus_torifi

Yllätystuote tai jotain…

Ranskaa, saksaa, kiinaa ja jopa latinaa. Kieliä vielä saattaa uutteralla opiskelulla onnistua pänttäämään päähänsä. Mutta kun eteen isketään teknisten laitteiden nimiä (teknisistä tiedoista puhumattakaan), niin ei kannata edes yrittää tajuta. Mikäli siis haluat todellisen yllätystuotteen tai jotain, niin satsaa veronpalautuksesi Verkkokauppa.comiin pelkän hinnan perusteella. Toimituksemme löysi hinnastosta tasan kaksi tiukkaan hintahaarukkaan osuvaa ööh yllätystuotetta tai jotain…

veronpalautus_verkkokauppacom

Tyylikkäät, älkää lukeko!

Onko päälläsi vaatteet? Hyvä. Ja ne varmasti ovat ihan kivat? Jep. Mutta se kun ei enää riitä! Sketsi.netin toimituksen mielestä juuri sinä tarvitset tyylianalyysin. Tai no kaksi tai ehkä sittenkin jopa kolme! Taikapeli-sivusto tarjoaa nuo kolme tyylianalyysia juuri sopivasti veronpalautuksen hinnalla. Huomioithan, että hintaan sisältyy oma tyyliopas. Tai tässä tapauksessa kolme…

veronpalautus_taikapeilifi

Vuokraa asunto – kuukaudeksi…

Oikotie-fi-sivustolta löytyy tällä hetkellä kolme asuntoa, joihin pääsee majoittautumaan 657 euron kuukausihinnalla. Helsingin Laajasalon 25m2, Turun Keskustan 32m2 vai Keski-Lahden 20m2 – siinäpä pulma.

veronpalautus_oikotie

Ihmesetti koko veronpalautuksella

Mitä muuta sitten on 657 eurolla tarjolla? Mikäli summan haluaa käyttää kolmeen julkaisemamme listan ulkopuoliseen tasan 219 euron hintaiseen tuotteeseen, niin tässä lopuksi vielä kasaamamme ihmesetti. Settiin kuuluu vuoden autovero henkilöautolle (keskimääräinen perusvero on 219 euroa), 80.000 euron korvaussummalla varustettu 40-vuotiaan henkivakuutus (keskihinta eri vakuutusyhtiöissä 219 euroa per vuosi) sekä joulukuussa 2016 tai tammikuussa 2017 Dublinissa vietetyt 4 vuorokautta (219 euroa, sisältäen lennot ja kolmen tähden hotelli). Ai kun on rentouttavaa matkustaa, kun tietää, että autovero ja henkivakuutus on maksettu!

Jäitkö ilman veronpalautusta?

Olitko tuhma? Verokarhu ei tuonut sinulle tänä jouluna palautuksia? Harmittaa? Vai ehditkö jo tuhlata koko veronpalautuksesi, mutta joulukinkku on yhä ostamatta? Eipä hätää, sille me Sketsi.netin toimituksessa onnistuimme neuvottelemaan sinulle oivan tilaisuuden ansaita oma ”veronpalautuksesi”! Eikä maksa mitään. Takuulla ei maksa!

Peliyhtiö iGame tarjoaa kaikille lukijoillemme huikeat 450 ilmaiskierrosta Fire Joker -peliin. Ja täysin ilman omaa talletusta! Toimi seuraavasti ja toimi nopeasti, sillä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan:

* Avaa uusi pelitili iGamelle TÄSTÄ.
* Avaa Fire Joker -peli. Pelaa ja voita ilman omaa rahaa!