Solariumin vaikutukset – ihosyöpää sairastava nainen julkaisi järkyttävän kuvan!

Kuva: salon-lakszmi

Kesä lähestyy tuoden mukanaan ihanan lämpimän auringon paisteen myös tänne pohjoiseen. Keväällä solariumit ovat kovassa kulutuksessa, kun me kalpeat suomalaiset yritämme saada rusketusta pintaan ennen rantakelien alkamista. Ruskettumisessa piilee kuitenkin vakavia riskejä, ja tämä uutinen onkin mainio muistutus jokaiselle auringonpalvojalle.

Tawny Willoughby sai kirjaimellisesti tuntea nahoissaan ruskettumisen vaarat jo alaikäisenä. Willoughby oli jo teini-iässä solariumin suurkuluttaja. Hän kertoo käyneensä solariumissa säännöllisesti, parhaillaan jopa neljä kertaa viikossa.

Täytettyään 21 vuotta, hänellä oli ehditty todeta tyvisolusyöpä viisi kertaa ja levyepiteelikarsinooma kerran. Willoughby käy ihotautilääkärillään kontrollissa 1-2 kertaa vuodessa ja lähes joka käynnin yhteydessä häneltä poistetaan ihosyöpää.

Nyt 27-vuotias Willoughby on jakanut Facebookissa kasvokuvan itsestään ihosyövän poistamisen jäljiltä. Hänen naamansa on täynnä kivuilaan näköisiä rakkuloita ja arpia. Kuvan hän halusi julkaista varoittaakseen muita ihmisiä solariumin vaaroista.

nainen-ihosyöpä-arvet-sketsi

Kuvan mukana Willoughby kirjoitti tekstin: ”Jos joku tarvitsee motivaatiota pysyäkseen poissa solariumista tai auringosta, täältä pesee! Tässä näette, mitä ihosyövän hoito saa aikaan. Käytä aurinkovoidetta ja spray-rusketusta. Sinulla on vain yksi iho, pidä siitä huolta. Ota opiksesi toisten virheistä. Älä anna rusketuksen estää sinua näkemästä lapsiesi kasvavan. ”

Lähde

 

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti