Selfiet ovat vallaneet sosiaalisen median kuvavirran viime vuosien aikana. Kuitenkin toiset ihmiset saattavat ajatella, että itsestään jatkuvasti kuvia ottavalla ei varmaankaan ole kavereita jonoksi asti.

Tähän kiperään kysymykseen on löydetty oiva ratkaisu. Henkilöt Justin Crowe ja Aric Snee ovat kehittäneet mielettömän idean tavallisen selfietikun vastineeksi. Tikku on korvattu tekokädellä, jolloin kuvat näyttävät aivan siltä, kuin pitäisit ystävääsi kädestä kuvaa ottaessa.

Kumpi on sitten säälittävämpää, ottaa kuvia itsestään tavallisella tikulla vai tekokädellä? Katso kuvat ja ota selvää!

selfie-hand-sketsi-amazing-invention1

selfie-hand-sketsi-amazing-invention5

selfie-hand-sketsi-amazing-invention2

selfie-hand-sketsi-amazing-invention3

selfie-hand-sketsi-amazing-invention

lähde