Vuoden 2016 Miss Suomi kruunataan Nelosen suorassa lähetyksessä tänään perjantaina kello 20. Perinteikästä kisaa Suomen kauneimmasta on seurattu jälleen tiiviisti kaikissa medioissa. Finaalilähetyksessä 10 kaunista naista tavoittelee Miss Suomen kruunua. Kansainvälisten peliyhtiöiden vedonlyöntikertoimet ennustavat missikisojen ennakkosuosikkeja.

Unibetin kertoimissa Turusta kotoisin oleva, Heta Sallinen, 21, on noussut takamatkalta ennakkosuosikiksi voittamaan Miss Suomi 2016-tittelin. Sallisen voittokerroin kiertueen alussa keikkui noin 5,50 tuntumassa, mutta vedonlyönnin seurauksena se on pudonnut jo 2,75:een. Näinollen vedonlyöjät ennustavat Heta Sallisen nappaavan Miss Suomi 2016 -tittelin. Tämä kaunis vaaleaverikkö voitti vuonna 2014 Miss Turku -tittelin ja kertookin Iltalehden haastattelussa päättäneensä jo Miss Turku -voiton jälkeen haluavansa Miss Suomeksi.

>>> Lyö vetoa Heta Sallisen voitosta Unibetin vedonlyönnissä ja nappaa liittymisedut >>>

Kakkossuosikkina ja Sallisen kovimpana haastajana illan finaaliin lähtee kertoimien valossa tumma ja tulinen Shirly Karvinen. Karvinen lähti finaaliin reilu kolme viikkoa sitten kertoimella 25, mikä oli tuolloin joukon suurimpia. Nyt kerroin on pudonnut 4,50:een, mikä on koko joukon ylivoimaisesti kovin pudotus. Karvinen onkin kerännyt taakseen jopa enemmän vedonlyöjiä kuin ennakkosuosikki Sallinen, mutta riittääkö hyvä loppukiri voittoon asti? Se nähdään tämän illan Finaalissa.

Miss Suomi 2016 ennustusten mukaan muita haastajia kärkikaksikolle ovat aiemmin kertoimien valossa kärkeen sijoitettu Emilia Seppänen, jonka kerroin on 2,75:stä noussut 5,00:een. Seppänen on ihastuttanut monilla keskustelupalstoilla ja sosiaalisessa mediassa, mutta lähtee illan finaaliin pieneltä takamatkalta ennakkosuosikeihin nähden. Yllätykseen voi illalla yltää myös Elina Hoiska, kertoimella 7,50, ja Esmi Valén kertoimella 12,00. Finaalin pisin osallistuja on Elli-Noora Koskela, joka saa niin ikään voittokertoimen 12,00. 180-senttinen Koskela on 9cm ennakkosuosikkia pidempi, mutta voiko pituusero ratkaista voiton Koskelalle? Kenet sinä uskot kruunattavan Miss Suomeksi? Ennusta Missikisojen voittajaa vedonlyönnissä ja hae lisäjännitystä illan Finaaliin.

>>> Lyö vetoa oman Miss Suomi -suosikkisi puolesta ja nappaa liittymisedut >>>

Unibetin Miss Suomi 2016 ennustukset

miss suomi 2016 ennakkosuosikki

Peliyhtiö Unibet ennustaa kertoimillaan Miss Suomi 2016 -kilpailun voittajaa. Yllä olevasta kuvasta näet kaikkien Finalistien kertoimet. Pienimmän kertoimen saava Heta Sallinen on ennakkosuosikki ja kertoimen noustessa voiton todennäköisyys laskee.

*Kaupallinen yhteistyö.

Jaa Missikisa-ennustukset myös kavereillesi: