Patrik Laine pelasi itsensä suomalaisten lätkäfanien tietoisuuteen U20-nuorten MM-kisoissa, jossa hän oli mukana johdattamassa nuoria Leijonia Maailman Mestaruuteen. MM-tittelin lisäksi Laine oli mukana voittamassa Suomen Mestaruutta Tapparan paidassa tänä keväänä. Lainetta on huhuiltu myös mahdolliseksi ykkösvaraukseksi kesän NHL-varaustilaisuudessa. Kyseessä olisi kaikkien aikojen ensimmäinen ykkösnumerolla varattu Suomalainen pelaaja NHL:ssä.

Parhaillaan käynnissä olevissa miesten MM-kisoissa Venäjällä Laine on jatkanut siitä, mihin jäi nuorten MM-kisoissa. Mies on tehtaillut 8 ottelussa huimat 7+4 tehot ja taistelee koko turnauksen piste- ja maalipörssin voitosta.

Viimeistään MM-kisojen aikana Patrik Laine on sulattanut suomalaisten lätkäfanien ja somekansan sydämet. Huimat otteet kaukalossa ja hauskat letkautukset haastatteluissa on poikinut netin täydeltä hauskoja Patrik Laine-Meemejä. Esittelemme nyt toimituksen mielestä parhaimpia Laine-meemejä. Seuraavat kuvat on peräisin @vainlainejutut -instagram tililtä. Katso lisää hauskoja meemejä instagramissa.

Parhaat Patrik Laine-meemit:

Olispa Patrik Tanskalaine

parhaat-laine-meemit1

Pohjois-KoreaLaine

Hauskat Laine meemit

MuukaLaine

hauska muukalaine meemi

HervantaLaine

patrik-hervantalaine-meemi

Toimituksen mielestä hauskimmat Patrik Laine-meemit

#1 HampuriLaine

patrik-laine-meemi1

#2 Jeesus NasaretiLaine

patrik-laine-meemi2
Kuvat peräisin: @vainlainejutut -instagram tililtä

Muiden käyttäjien lisäämiä hauskoja Patrik Laine-meemejä löytyy yhteisöpalvelu Instagramista hästägillä #vainlainejutut. Tätä kirjoittaessa Laine-aiheisia meemejä löytyy jo 100 kappaletta. Seuraava meemi on kerännyt jo yli 300 tykkäystä ja kymmeniä kommentteja:

Mitkä ovat mielestäsi hauskimmat laine-meemit? kommentoi alla.

Jaa parhaat Patrik Laine-meemit myös kavereillesi: