Ranskalainen Johann Duhaupas tyrmäsi Robert Heleniuksen Hartwall Arenalla lauantaina 2. helmikuuta WBC-liiton titteliottelussa. Tyrmäyksen myötä Robert Helenius koki uransa ensimmäisen tappion. Helenius putosi polvilleen ensimmäisen kerran jo ottelun 4. erässä, mutta palasi pirteästi 5. erään. Viimeiseksi jääneessä 6. erässä Helenius alkoi kuitenkin jo vaikuttaa silmin nähden väsyneeltä ja ranskalainen sai iskujaan läpi entistä paremmin. Lopulta Ranskalainen tyrmäsi Heleniuksen 6. erän puolivälissä.

 

Seuraavalla videolla nähtävän rajun tyrmäyksen jälkeen Helenius oli pitkään hoidettavana kanveesissa, mutta pystyi lopulta nousemaan jaloilleen. Haastattelussa ottelun jälkeen Helenius pyysi anteeksi tappiotaan suomalaisyleisöltä ja vakuutti palaavansa takaisin ja voittavansa vielä Maailmanmestaruuden. Tappio vaikeuttaa kuitenkin Ahvenanmaalaisen matkaa kohti tähtäimessä ollutta Maailmanmestaruusottelua, sillä Heleniuksen ranking sijoitus kokee tyrmäyksen myötä kolauksen ja näin ura ottaa takapakkia. Vieläkö uskot Robert Heleniuksen nousuun tyrmäystappiosta huolimatta?

>>> Lyö urheiluvedot Unibetillä ja nappaa parhaat edut tästä >>>

Katso videolta kun Duhaupas tyrmää Robert Heleniuksen:

https://www.youtube.com/watch?v=GNkHolZClKM

 

Jaa video kavereillesi: