Robert “The Nordic Nightmare” Helenius ottelee tähän astisen uransa tärkeimmän ottelun Hartwall Arenalla lauantaina 2. huhtikuuta. Vastaan asettuu kovanyrkkinen ranskalainen Johann Duhaupas. Suomessa Heleniuksen ja Duhaupasin kohtaamista ei näytetä TV-kanavilla, mutta ottelu on katsottavissa netissä IS-extra Live stream palvelusta. Kohtaamisesta on povattu erittäin tiukkaa ja tasaista ja panoksena on WBC liiton Silver Heavyweight -titteli. Heleniuksen sponsorinakin toimiva peliyhtiö PAF pitää kertoimien perusteella suomalaista ennakkosuosikkina otteluun lähdettäessä.

>>> Lyö vetoa ottelusta PAFin sivuilla ja voita tapaaminen Heleniuksen kanssa >>>

Tittelin lisäksi ottelun voittajan on mahdollisuus nousta raskaan sarjan nyrkkeilyn ranking listojen aivan kirkkaimpaan kärkipäähän, jopa MM-ottelun haastajaksi asti. Tämä olikin Heleniuksen tärkein tavoite ottelua suunniteltaessa ja siitä syystä Helenius luovutti edellisen mestaruusvyönsä Dereck Chisoralle aiemmin tänä talvena. Ranking sijoituksen nousua tavoittelee varmasti myös haastajana otteluun lähtevä Johann Duhaupas, joten helppo ilta Heleniukselle ei missään nimessä ole luvassa.

Ahvenanmaalaisen peliyhtö PAF:in tiedotteessa Robert Heleniuksen valmentaja Johan Lindström kertoo viimeisen harjoitusleirin Pajulahdessa sujuneen suunnitelmien mukaan: ”Mitään ei ole jätetty sattuman varaan – Robert saapuu otteluun huippukunnossa”, Lindström kertoo.

Ottelua edeltävä viikko on koostunut pääosin palauttavasta ja kevyemmästä treenistä, mutta lauantaina Hartwal Arenalla jysähtää, kun Helenius ja Duhaupas kohtaavat odotetussa titteliottelussa.

Nyrkkeilyottelun kertoimet peliyhtiö PAF:in sivuilla:

helenius-duhaupas-live stream

Heleniuksen sponsorina toimiva vedonlyöntiyhtiö PAF tarjoaa otteluun laajan valikoiman kertoimia netissä. Uskotko sinä Heleniuksen voittoon Duhaupasta? Vetoa voit lyödä voittajan lisäksi myös ottelun kestosta sekä voittotavasta (tyrmäys tai pistevoitto). Peliyhtiön mukaan ottelu tullaan ratkaisemaan pisteillä, sillä tyrmäysvoiton kerroin on pistevoittoa suurempi. Vetoa voit lyödä myös livenä ottelun aikana PAF:in sivuilla.Katso ottelu suorana live streamista:

Seuraavilla ohjeilla pääset katsomaan nyrkkeilyillan otteluita suorana. Suomessa ottelun näyttää live streaminsa kautta Iltasanomien IS Extra -palvelu. Netin kautta katsottavissa olevassa lähetyksessä nähdään pääottelun lisäksi useita muita mielenkiintoisia kohtaamisia, suomeksi selostettuna. IS Extra palvelun hinta on 9,90€/kk eikä tilaus vaadi sitoutumista. Näin ollen näet nyrkkeilyillan ottelun kertamaksulla hintaan 9,90€. Palvelu vaatii kirjautumisen osoitteeseen: www.iltasanomat.fi/extra. Nyrkkeilyillan lisäksi IS tarjoaa kuukausimaksulla paljon muuta urheilu- ja viihdesisältöä netti-TV:ssä.

IS Extra Live stream näyttää suorana seuraavat ottelut:
Arvioitu otteluaika suluissa, Suomen aikaa

Nyrkkeilyilta 2. Huhtikuuta Hartwall Arenalla – pääottelu:

n. klo: 23.10 raskassarja (+90,7kgs), 12 erää, WBC Silver-titteliottelu
Johann Duhaupas (FRA) (BLUE) – Robert Helenius (FIN) (RED)

(18.25-19.00) 1. ottelu ylempi välisarja / super welterweight (69,0kgs), 6 rounds
Giorgi Gviniashvili (GEO) (BLUE) – Sakari Lähderinne (FIN) (RED)

(19.00-19.30) 2. ottelu ylempi keskisarja / super middleweight (76,2kgs), 6 rounds
Mihaly Vörös (HUN) (BLUE) – Mathias Eklund (FIN) (RED)

(19.30-20.00) 3. ottelu raskassarja / heavyweight (+90,7kgs), 6 rounds
Pavlo Nechyporenko (LIT) (BLUE) – Gunnar Kolbeinn Kristinsson (ISL) (RED)

(20.00-20.30) 4. ottelu keskisarja / middleweight (75,0kgs), 4 rounds
Giorgi Kandelaki (GEO) (BLUE) – Veli-Pekka Mattila (FIN) (RED)

(20.30-20.50) 5. ottelu välisarja / welterweight (68,0kgs), 4 rounds
Tadas Stulginskas (LIT) (BLUE) – Timo-Juhani Hirvikangas (FIN) (RED)

(20.50-21.25) 6. ottelu raskas keskisarja / light heavyweight (79,4kgs), 6 rounds
Zura Mekerishvili (GEO) (BLUE) – Dayron Lester Jimenez (CUB / FIN) (RED) .

(21.25-22.05) 7. ottelu raskas keskisarja / light heavyweight (80,0kgs), 8 erää
Ismail Abdoul (BEL) (BLUE) – Sami Enbom (FIN) (RED)

(22.05-22.50) 8. ottelu alempi raskassarja / cruiserweight (90,7kgs), 10 erää
Tamas Lodi (HUN) (BLUE) – Juho Haapoja (FIN) (RED)