Me kaikki tiedämme jo takuulla mikä Netflix on. Heille, jotka eivät vielä ole päässeet tutustumaan tähän tylsien iltojen ja krapulapäivien pelastukseen, kerromme että Netflix on tilausvideopalvelu, joka tarjoaa sarjoja ja elokuvia katsottaviksi suoratoistona asiakkailleen. Pähkinänkuoressa, maksat summan kuukausittain, jolloin monipuolinen TV- ja elokuvatarjonta on parin klikkauksen päässä. Samankaltaisia palveluja on toki muitakin saatavilla, kuten esimerkiksi HBO ja Viaplay.

Netflix and chill -kutsun me kaikki tiedämme ja jos et tiedä, kannattaa googlata mitä se tarkoittaa, ennen kuin suostut juuri tapaamasi miehen tai naisen myöhäisillan kutsuun. Se ei ole niin viatonta miltä se kuulostaa.

Nyt on uutisoitu, että Netflix rekrytoi työntekijää uuteen tehtävään, jonka viikkopalkka on huikeat 2000 dollaria! Työpaikka kulkee Netflix Grammaster -nimikkeellä ja jos rakastat TV:tä, elokuvia, ilmaisia lomia ja näyttelijöiden tapaamista, haluat takuulla jatkaa lukemista.

Grammasterin (pahoittelut, mutta Sketsi.netin toimitus ei vain löytänyt sopivaa käännöstä, vinkkaa jos tiedät!) tehtävänä on matkustaa Euroopan eri filmauskohteisiin, ottaa valokuvia ja ladata ne Instagram-kuvapalveluun. Tästä rankasta tehtävästä maksetaan kaksi tonnia per viikko! Kyllä, reaktiosi on oikeutettu. Rekrytointiprosessikaan ei kulje sitä tavallisinta rataa ‒ Netflix haluaa, että seuraat heitä Twitterissä ja tägäät heidät kolmeen omaan itse kuvaamaasi kuvaan Instagramissa. Niiden tulee olla omia alkuperäisiä suosikkikuviasi ja näin valokuvaustaitosi korostuvat. Sitten vain liität kuviin hashtagin #Grammaster.

Sosiaalinen media voi todellakin työllistää, ja ryntäys tähän työpaikkaan on takuulla massiivinen. Nyt on hyötyä kaikista niistä tunneista, jotka olet viettänyt puhelintasi näpräten. Ovatko akkusi ja matkalaukkusi jo ladatut täyteen?

 

 

Lähde.