Ensi viikonloppuna Los Angelesissa nähdään jälleen pukuloistoa punaisella matolla, kun halutut Oscar-palkinnot jaetaan näyttävässä gaalassa. Spekulaatio vuoden 2016 Oskar-gaalan voittajista käy kuumana. Peliyhtiö Unibet ennustaa kertoimien muodossa viikonlopun Oscar voittajia. Viime vuosina puhutuimmaksi tapaukseksi on noussut Leonardo DiCaprion jääminen ilman oscar-pystiä mahtavista roolisuorituksistaan huolimatta. Unibetin mukaan vuoden 2016 Oscar gaalassa DiCaprio on viimein lähes varma voittaja roolistaan elokuvassa The Revenant. DiCaprion kerroin Oscar voitolle on mitätön 1,02, kun lähintä haastajaa Eddie Redmaytä (elokuvasta The Danish Girl) veikkaamalla rahat palautuisi jopa 18-kertaisesti.

Leonardo DiCaprion tähdittämä The Revenant on selkeä suosikki pokkaamaan muitakin Oscareita, sillä muun muassa parhaan elokuvan Oscarin kerroin on sarjansa pienin: 1,45 ja parhaan ohjauksen (Alejandro Gonzaler Inarritun) kerroin niin ikään mitätön: 1,12. Muita suosikkeja Parhaan elokuvan oscarin voittajaksi ovat Spotlight kertoimella 3,25 ja The Big Short 6,00. Unibetin tiedotteen mukaan kumpikin näistä elokuvista on kerännyt paljon vedonlyöjiä puolelleen.

– Oscarit ovat perinteisesti huippusuosittu vedonlyöntikohde. Kyseessä on todella seurattu tapahtuma. Nyt näyttää siltä, että Leonardo DiCaprio saa viimein palkintonsa, Unibetin maajohtaja Antti Tikka kommentoi tiedotteessa.

Unibet on avannut kertoimet myös samaan aikaan jaettavista Rasberry-palkinnoista. Kyseenalaista kunniaa vuoden huonoimmista suorituksista näyttäisivät keräävän tänä vuonna muun muassa Johnny Depp (huonoin miespääosa) ja Dakota Johnson (huonoin naispääosa). Uskotko sinä näihin ennustuksiin? Kuka mielestäsi ansaitsisi himoitun Oscar pystin 2016? Kuka epäonnistui roolissaan? Kommentoi alla.

Ennustusten mukaiset Oscar-kertoimet löytyy Unibetin kotisivuilta

Peliyhtiön Oscar 2016 ennustukset 2016:
oscar 2016 ennustukset