Oletko miettinyt miten saada nimikirjoitus suosikkipelaajalta? Tämä tosifani on askeleen edellä muita ja näyttää mallia miten nimikirjoitus hommataan. Mies ja hänen poikansa fanittavat Stephen Curryä, Golden State Warriors joukkueen NBA-tähtipelaajaa, jonka nimikirjoitukselle varmasti riittää pyytäjiä jonoksi asti. Mies roikottaa korttia pitkän narun päässä aleelle, josta pelaajat tulevat stadionille. Tälle alueelle ei faneilla ole pääsyä, joten tällä kertaa nimikirjoituksen saamiseksi ei tarvitse jonottaa. Paikalle saapuessaan Stephen Curry huomaa miehen kekseliään yrityksen ja palkitsee tämän nimikirjoituksella. Innokas fani lapsensa kanssa ovat silminnähden iloisia tapahtumasta. Katso kekseliäs nimikirjoituksen haku seuraavalta videolta.

Tosifani metsästää nimikirjoituksen Curryltä kekseliäällä kikalla: