Naiset löysivät toisensa netin kaksoisolento-palvelun avulla – uskomaton yhdennäköisyys!

Kuvakaappaus youtubesta

Tiedätkö sen tunteen kun julkisella paikalla törmäät vento vieraaseen ihmiseen, joka näyttää aivan samalta kuin joku tuttavasi? Monet ovat olleet tässä tilanteessa ja epähuomiossa tervehtineetkin vierasta ihmistä. Twin Strangers -sivusto (TwinStrangers.com) on alkanut yhdistää samalta näyttäviä ihmisiä keskenään. Kirjautumalla palveluun voit etsiä itsellesi kaksoisolentoja ympäri maailman. Usko tai älä, yllä olevan kuvan naiset eivät ole mitään sukua keskenään, eivätkä he tunne toisiaan entuudestaan. Naiset sopivat tapaamisesta huomattuaan toistensa uskomattoman yhdennäköisyyden netin Twin Strangers -palvelun avulla.

Kaksoisolennot Ruotsalainen Sara ja Irlantilainen Shannon tapaavat toisensa ensimmäistä kertaa kaksoisolento-palvelun tuottamalla videolla. Sara ja Shannon asuvat eri maissa, eivät ole mitään sukua keskenään, eivätkä ole tunteneet entuudestaan. He löysivät toisensa palvelun kautta ja huomasivat ainutlaatuisen yhdennäköisyyden. Sivuston tuottamassa videossa seurataan näiden kaksoisolentojen ensitapaamista Irlannissa. Naiset löytävät toisistaan uskomattoman paljon yhteistä ja viettävät hauskan loman Dublinissa. Molemmat ovat onnellisia löydettyään uuden sielunkumppanin ja saatuaan hauskoja kokemuksia palvelun kautta.

Katso video kaksoisolennoilta näyttävien naisten tapaamisesta:

Tapaamisesta kertoi ensin Labible

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti