Robert Helenius kohtaa Franz Rillin EM-titteliottelussa 19. joulukuuta. Ottelu käydään Hartwall Areenalla, Helsingissä ja peliyhtiö PAF näyttää sen ainoana kanavana Suomessa ilmaisen live stream lähetyksen kautta. Nähdäksesi Robert Helenius – Franz Rill ottelun ilmaiseksi sinun tulee olla vähintään 18-vuotias ja kirjautua sisään Ahvenanmaalaisen PAF-peliyhtiön sivuille. Kirjautuminen ei kuitenkaan vaadi talletusta, tai omien luottokorttitietojen antamista, vaan ottelu on nähtävillä suorana ja täysin ilmaiseksi. Tässä ohjeet pähkinänkuoressa:

  1. Mene PAFin sivuille
  2. Kirjaudu sisään tai luo pelitili (uusi asiakas)

Huom! Rahan tallettamista ei vaadita. EM-tittelitottelun Live stream löytyy Pafin Vedonlyönnistä. Otteluiltana sivuilta tulee löytymään tarkat ohjeet suoran livestream ottelulähetyksen käynnistämiseen.

Robert Helenius ilmainen EM live streamVinkkaa striimistä kavereillesi: [easy-social-share buttons=”facebook,twitter,whatsapp” counters=0]

Heleniuksen piti alun perin otella nykyistä hallitsevaa Euroopan Mestaria, Erkan Teperiä, vastaan, mutta Teper sai ottelun alla käsivamman, joka estää ottelemisen. Tämän myötä uudeksi vastustajaksi valikoitui Franz Rill. Nyrkkeilyliitto EBU on päättänyt, että Teper joutuu luovuttamaan tittelinsä Helenius – Rill matsin voittajalle. Näin otteluun saadaan luvattu panos, mikä on Heleniuksen mieleen:

– Todella hienoa että ottelemme kuitenkin EM-vyöstä, muuten ottelulla ei olisi sama status ja gaala olisi ehkä peruttu, Helenius kommentoi peliyhtiö PAF:in tiedotteessa.

Robert Helenius on palannut vakuuttavasti otteluareenoille loukkaantumisten jälkeen. Tänä vuonna ”Nordic Nightmare” on otellut jo kaksi ammattilaisottelua tyrmäten vastustajansa molemmissa. Maaliskuussa Helenius tyrmäsi paluuottelussaan unkarilaisen Andras Csomorin teknisellä tyrmäyksellä, kun ottelua oli kulunut vain minuutti. Kesäkuussa Heleniuksen nyrkkiin asteli georgialainen Beka Lobianidzen, joka kesti kolmanteen erään asti ennen kuin tuli tyrmätyksi. Suomalaisyleisö tietysti odottaa Heleniuksen jatkavan vahvoja otteitaan ja tyrmäävän tulevan vastustajan. Molemmat aiemmista vastustajista olivat kuitenkin jo ennakkoon selvästi heikompia kuin nyt vastaan asteleva, ammattilaisena vielä voittamaton, Franz Rill, joten Helenius joutuu varmasti tekemään voittonsa eteen täyden työn.

 

Franz Rill on valmistautunut ottelemaan 19. joulukuuta, sillä hänen piti alun perin kohdata samaan aikaan italialainen Salvatore Erittu. Teperin loukkaantumisen myötä myös Franz Rill sai otteluun hieman ylimääräistä panosta, sillä mies pääsee nyt ottelemaan Heleniuksen tapaan EM-tittelistä. Rill on syksyn mittaan sparrannut muun muassa Vladimir Klitschkon kaataneen Tyson Furyn kanssa. Miehen ottelurekordi puhuu myös miehen puolesta. Rill on otellut ammattilaisena 11 kertaa, voittanut otteluistaan jokaisen ja seitsemän tyrmäyksellä. Mistään aivan turhasta haastajasta ei siis ole kyse ja Rill tulee varmasti otteluun EM-titteli mielessään. 19. joulukuuta nähdään hieno Raskaan sarjan nyrkkeilyottelu Hartwall Areenalla.

Robert Heleniukselle vastustajan vaihtuminen tuli niin ikään yllätyksenä. Hän joutuukin hiomaan ottelutaktiikkaansa ja valmistautumista uuden vastustajan tyyliin sopivammaksi. Rilliä ei tule missään nimessä aliarvioida. ”Nordic Nightmare” kommentoi uutta vastustajaansa peliyhtiön tiedotteessa:

– En ole aikaisemmin kuullutkaan hänestä. Mutta kun näin hänen ennätyksensä ja kattelin otteluita Youtubesta niin yllätyin. Hän on todellakin yhtä hyvä kun Teper.

– Nyt pitää vaan miettiä uudestaan taktiikkaa ja strategioita koska olen kahdeksan viikon ajan valmistautunut ottelemaan Teperiä vastaan, Helenius kertoo.

Heleniuksen uuden vastustajan Franz Rillin tiedot:
Pituus: 194 cm
Paino: 119 kg
Ikä: 28-vuotias
Ottelurekordi:
11–0, 7 KO
Muuta:
Oikeakätinen

Katso Robert Helenius – Franz Rill EM-titteliottelu ilmaiseksi peliyhtiö PAF:in sivuilla

Näet samasta Live streamista kaikki nyrkkeilyillan ottelut suorana. Katsominen ei vaadi talletusta.

Alustava aikataulu Pafin suoralle live stream lähetykselle 19. joulukuuta:

Pääottelu
Robert Helenius, Suomi – Franz Rill, Saksa – Raskaansarjan Euroopan mestaruusottelu
(EBU-titteli), 12 erää

Muut ottelut:

Sami Enbom, Suomi – Tomas Adamek, Tsekki
Alempi raskassarja, 8 erää

Juho Haapoja, Suomi – Miguel Velozo, Kuuba
Alempi raskassarja, 8 erää

Dayron Lester Jimenez, Kuuba – Kirill Psonko, Liettua
Raskas keskisarja, 6 erää

Tomi Silvennoinen, Suomi – Valentin Bokros, Unkari
Ylempi välisarja, 6 erää

Mathias Eklund, Suomi – Guyla Nagy, Unkari
Raskas keskisarja, 4 erää

Veli-Pekka Mattila, Suomi – Andrej Cepur, Liettua
Keskisarja, 4 erää

Paf on Ahvenanmaalla toimiva peliyhtiö, joka perustettiin vuonna 1966. Suomalaisille Pafin pelit on tuttuja parhaiten Suomen ja Ruotsin välisiltä laivoilta, joissa pelitoiminta on pyörinyt jo vuodesta 1973. Nettipalvelu avattiin vuonna 1999. Paf sai arvostusta Lontoon eGaming Review Operator Awards –Gaalasas vuonna 2014, kun se valittiin pelialan vastuullisimmaksi toimijaksi. Pafilla on myös Guinnesin Ennätys maailman suurimmasta kolikkopelin päävoitosta, kun vuonna 2013 norjalaismies voitti 17,8 miljoonaa euroa Pafin Mega Fortune –pelistä

Lähteet:
Wikipedia
Peliyhtiö PAFin tiedote