Tähän aikaan vuodesta kaupat ja kadut koristellaan uskomattomilla joulukoristeilla. Jokainen kauppa haluaa erottua joukosta, ja ostoskeskusten joulun suunnitteluun panostetaan toden teolla. Kyyninen suomalainen mieli voisi ajatella, että tämä johtuu pelkästään siitä, että he saisivat ihmiset ostamaan lisää lahjoja ja muuta tilpehööriä joulun aikaan. Mutta jos sivuutetaan tämä (tosi)seikka hetkeksi, voimme myös ajatella että joulu on aikaa, jolloin haluamme tehdä kanssakulkijamme iloisiksi.

Kaupungin kadut täyttyvät jouluvaloista, toreille pystytetään kuuset koristeineen ja joululaulut raikuvat. Myös eri työpaikkojen toimistot saavat jouluisen ilmeen, eivätkä sairaalat esimerkiksi ole poikkeuksia. Hoitoalan työntekijät ovat uskomattoman luovia, ja ihmisten fyysisen auttamisen lisäksi heillä riittää intoa joulumielen levittämiseen. Ainakin jos on seuraaviin kuviin uskominen. Katso alta mielettömät kuvat hoitoalan joulukoristuksista!

 

Joulun aikaan syntyneet pienokaiset on kääritty punaisiin joulusukkiin. Voisiko suloisempaa näkyä ollakaan! Nämä kääröt saapuivat täyttämään vanhempiensa suurimman joululahjatoiveen.

Hoitoalan työntekijät ovat uskomattoman luovia ‒ katso jouluiset kuvat

Köynnöksiä voi ripustaa monella eri tavalla! Mielikuvituksesta ei tässä työpaikassa ole ainakaan puutetta, eikä jää epäselväksi missä paikassa tätä koristusta ihastelet.

Hoitoalan työntekijät ovat uskomattoman luovia ‒ katso jouluiset kuvat

Mitä sanoisit, jos tällainen joulukuusi tulisi vastaan oman sairaalasi aulassa? Tästä ainakin tiedät, missä paikassa olet! Kumihanskat ovat onneksi saaneet kaverikseen muutaman perinteisemmän joulukoristeen.

Veripussit on muotoiltu joulusukan muotoisiksi. Vaikka kyse onkin sairaalasta, jossa koetaan myös ikäviä asioita, kuka sanoo ettei mieltä voi kohentaa ennennäkemättömällä tavalla.

Jouluvalot voivat tulla myös tällaisessa paketissa. Kierrätys on päivän sana, ja lääkepurkit ovat onneksi oranssin värisiä, jolloin niiden sisältä loistava valo antaa oikeastaan kauniinkin valaistuksen.

Sairaalan opetuskäyttöön (toivottavasti) tarkoitettu luuranko on saanut koristeet ylleen. Lähteen mukaan luurangon nimi on vajaaravitsemus. Hän näyttääkin kyllä melko laihalta. Ja käsikin vielä poikki, pitäähän toista nyt jotenkin yrittää piristää.

Joulukranssi sairaalan tyyliin. Kätevää myös silloin, jos välineet sattuvat loppumaan kesken ja tarvitset lainaa.

Toinen joulukuusi, joka on tehty kumihanskoista. Tämä ei ole sentään kaksiulotteinen. Kuusi on saanut köynnökseksi mittanauhan, ja jokainen hansikas (joita on paljon!) on kiinnitetty nastoilla.

Virtsapurkeista tehty toinen joulukranssi. Pisteet kekseliäisyydestä ja hienosta asettelusta, mutta toivottavasti nämä eivät ole käytettyjä. Vaikka kierrätys tosiaan onkin se päivän sana…

Kondomeista tehty joulukuusi! Kuusen juuressa on vielä kasa kondomeja kuin lahjapaketteja konsanaan. Tällainen koriste ainakin kiinnittää turvaseksiin enemmän huomiota kuin pelkkä koristemalja. Kuusen viereen on vielä pystytetty lappu, jossa lukee: Mitä Joulupukki tuo sinulle tänä vuonna? Klamydian? Tippurin? Herpeksen? Syyliä? HIV:n? Kupan? Hepatiitin? Muista käyttää kondomia! Okei, okei, tuli selväksi rakkaat hoitajat…

 

Jos olet itse hoitoalalla, tässäpä vinkkejä oman työpaikkasi koristeluun!

 

Lähde.