Kummeleilta on ilmestynyt uusi sketsi kirjan julkistuksen yhteydessä. Kirjassa käydään läpi tämän menestyksekkään sketsiryhmän matkaa alkuajoista tähän päivään. Teoksessa muistellaan muun muassa miten Kummeleiden kaikkien tuntemat suosikkihahmot ovat saaneet alkunsa ja mistä näyttelijät ovat ammentaneet inspiraatiota aina vaan uusien hahmojen ja sketsien luomiseen. Kirjassa selviää myös miksi ryhmän nimeksi valikoitui juuri Kummelit. Kummeli – Erittäin hyvin sanottu -kirjan on kirjoittanut Tuomas Marjamäki ja se on myynnissä kautta maan.

Kirjan julkistusta mukaillen Kummelit kehittivät täysin uuden sketsin, jossa betonifirmaa pyörittänyt Heikki Silvennoisen esittämä suosikkihahmo Kalervo Jankko on vaihtanut kustantamo bisnekseen. Hommat ei kuitenkaan ole menneet ihan putkeen. Katso uusi Kummeli sketsi tästä:

Jankko Kustannus. Asia kunnossa.UUSI SKETSI! Kalervo Jankko vaihtoi betonifirmansa kustantamoon. Ja hyvin menee sielläkin.

Posted by Kummeli – Erittäin hyvin sanottu on 5. lokakuuta 2015

Uusi Kummeli sketsi on poimittu kummeli – erittäin hyvin sanottu-kirjan facebook sivuilta.