Miten hienoa olisikaan viettää loma tuikitavallisen hotellin sijaan esimerkiksi maanalaisessa hotellissa. Ensikuulemalta ajatus saattaa kuulostaa hieman kolkolta, mutta todellisuudessa nämä hotellit ja asunnot ovat ylellistäkin ylellisempiä!

1.Estate Lättenstrasse, Dietikon, Sveitsi

Nämä maansisäiset asunnot, jotka on rakennettu Sveitsiin Peter Vetchin toimesta, sijaitsevat pienen idyllisen tekojärven ympärillä.
Estate-Lättenstrasse-Dietikon

2. The Rogner-Bad Blumau Resort, Itävalta

Osa tämän kylpylähotellin huoneista sijatsee maanalla ja niiden ikkunoista on upeat näkymät vihreisiin laaksoihin hotellin ympärillä.
Rogner-Bad-Blumau-1

3. Sala Silvermine, maanalainen sviitti, Ruotsi

Sala Silverminessä voit nukkua jopa 150 metriä maanpinnan alapuolella!
sala-silvermine-suite-1

4. The Brochs of Coigach, Scotland

Tämä jos jokin on todellinen luksuslomakohde! Nämä ainutlaatuiset loma-asunnot sijaitsevat lähellä Chiltibuien kylää Skotlannin ylängöillä. Näkymät suurista ikkuinoista ovat sanoin kuvailemattoman upeat!
The-Brochs-of-Coigach

view-from-brochs

5. Hobbit Home, Vals, Sveitsi

Tämän Sveitsissä sijaitsevan asunnon ovat suunnitelleet arkkitehdit Search ja Christian Müller. Se on melkein kokonaan maan alla. Asunnosta on upeat näköalat ja mikä parasta – asunnon talvella lämmittäminen ja kesällä viilentäminen on lähes tulkoon ilmaista!hobbit-home-switzerland

 

Lähde