Mies – oletko koskaan halunnut käyttää naisten alusvaatteita?

Osa kenties harrastavat tätä vapaa-ajallaankin, ja nyt onkin luotu kokonainen alusvaatemallisto koostuen alushousuista ja rintaliiveistä joka on nimenomaan miehen vartalolle suunniteltu! Miehille sopivia naisten alusvaatteita on nimittäin varmasti melko vaikea löytää kun vartalon muoto on kovin erilainen. Onneksi tämä ongelma on nyt ratkaistu uuden upean malliston myötä. Settejä voi tilata suoraan sivulta http://www.hommemystere.com/ joka nettisivujen mukaan postittaa maailman ympäri. Kuoseja on useita, mallistosta löytyy mm. röyhelöä, pallokuviota, rintaliivejä, alustoppeja sekä bodyja. Myös stringi- mallisia alushousuja löytyy miehille!

Onko tässä uusi muotihitti vai -huti?

Lähde
Lähde
Lähde
Lähde
Lähde
Lähde
Lähde
Lähde
Lähde
Lähde
Lähde
Lähde