Tee-se-itse kahvinkeitin kahdesta hehkulampusta – katso video!

Kuva: Photospin

Kolottaako kahvihammasta mutta kahvinkeitintä ei ole mailla eikä halmeilla? Vai oletko kenties ulkomailla jossa kahvia ei juoda eikä kahvinkeittimiäkään löydy?

Nyt on ratkaisu ongelmaan löytynyt! Tällä tee-se-itse niksillä voit valmistaa oman kahvinkeittimen käyttäen apuna vain kahta hehkulamppua! Helppoa, eikö? Tekniikkanero eikä kemisti ei tarvitse olla kun vain seuraa ohjeita, mutta varovainen kannattaa kuitenkin olla. Tätä kahvinkeitintä voisi verrata Syphooniin eli tietynlaiseen vakuumiin jonka on kahvihifistelijöille menetelmä joka toimii korkeapaineen avulla. Sen keittämää kahvia voi saada tietyistä erikoiskahviloista jotka panostavat laatuun. Hehkulamppujen avulla tällaisen hifistelykahvinkeittimen voi nyt myös saada kotiinsa – katso tee-se-itse video!

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti