Kun 2-euron T-paita ei olekaan sitä miltä näyttää – katso tyrmäävä video!

Kuva: trueactivist.com

Tämä kadulla sijaitseva automaattikone myy T-paitoja 2 euron hintaan. Kuulostaa houkuttelevalta, eikö vain?

Kaikki ei ehkä kuitenkaan ole sitä miltä näyttää. Usein halpojen vaatteiden tuotantoon liittyy monenlaisia negatiivisia puolia jotka saavat hinnan niin alas kuin mahdollista. Tällä videolla näytetään sosiaalinen koe siitä, kun halpoja T-paitoja tarjotaan tavallisille ohikulkijoille ostettavaksi – totuus ei kuitenkaan ole niin halpa. Tämä kaksi euroa on halpa kuluttajalle, mutta vaatteita on jo pelkästään raaka-ainekulujen vuoksi mahdotonta valmistaa näin alhaisella hinnalla. Näistä seikoista usein ollaan tietoisia mutta moni ei ajattele ostamien vaatteidensa alkuperää kuitenkaan sen enempää. Poissa silmistä, pois mielestä kuten sanonta kuuluu. Mitä tapahtuu kun nämä T-paitojen ostajat altistetaan kuitenkin näkemään nämä halpatuotannon eettiset puolet ostotilanteessa? Katso silmiä avaava video!

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti