Joka minuutti eri puolilla maailmaa heitetään pois 90 000 muovipulloa. Tämä pelkästään yksin kuormittaa maapallon jäteongelmia mielettömästi.

Koska olet todennäköisesti ottanut osaa jäteongelmien aiheuttamiseen, on sinulla nytmahdollisuus osallistua mylös tilaneen ratkaisemiseen hankkimalla Hydawayn! Hydaway kokoontaitettava uudelleenkäytettävä vesipullo. Se on kehitetty Oregonissa, USA:ssa. Kunnia keksinnöstä kuuluu pohjoisamerikkalaiselle Niki Singlaubille.

Singlaubia innoitti keksinnössään suuri jäteongelma, joka uhkaa maapallon tulevaisuutta. Tämä keksintö paitsi säästää luontoa, myös helpottaa elämääsi. Se on valmistettu myrkyttömästä silikonista ja siihen mahtuu 600ml nestettä. Tyhjänä ollessaan sen voi pakata kokoon, jolloin sen voi säilyttää kätevästi vaikka taskussa.

collapsible-reusable-water-bottle-hydaway-9

Hydaway on mainio keksintö myös kaikille reissaajille. Ennen lentokoneen turvatarkastusta voit pikaisesti hörpätä pullon tyhjäksi ja taittaa sen sitten taskuusi. Hydaway on kätevä ratkaisu myös esimerkiksi urheilijoille ja luonnossa liikkujille!

hydaway-pullo-mies-sketsi

 

Hydaway-pulloja on valmistettu kahta eri kokoa, monissa eri värivaihtoehdoissa. USA:ssa ne ovat hinnaltaan noin $20 arvoisia. Toivottavasti saamme nämä pian myös Suomen markkinoille!

collapsible-reusable-water-bottle-hydaway-3

 

Lähde