Kaikki varmasti muistavat Hangover -elokuvan tähdittämän Zach Galifianakisen, joka näytteli elokuvassa mieletöntä roolia Alan -nimisen hahmon kautta! Tämä roolisuoritus nähtävästi painui ihmisten mieleen, sillä Amerikkalainen Thaddeus Kalinoski tienaa Alan -imitaatioillaan omaisuuden vuodessa!

Kalinoski menetti työpaikkansa ja samaan aikaan myös hänen vaimonsa otti eron hänestä. Tapahtumien seurauksena mies lihoi kymmenisen kiloa ja kasvatti itselleen muhkean parran. 28 -vuotias Kalinoski ei antanut tapahtumien toimia elämänsä esteenä, vaan käänsi tapahtumat hyödykseen!

Lähde
Lähde

Mies huomasi muodonmuutoksen seurauksena näyttävänsä täysin Hangover -elokuvan Alanin peilikuvalta. Tämän inspiroimana hän toimii tällä hetkellä Las Vegasissa ja esiintyy erilaisissa tapahtumissa sekä tempauksissa. Mies laskuttaa sievoisia summia, sillä hän perii keskimäärin 1000 dollaria yksityiskeikasta tai yritystapahtumasta. Hän nousi vielä enemmän julkisuuteen, kun häntä pyydettiin esiintymään viimeisimmässä Hangover 3 -elokuvassa!

Tämä 250,000 dollaria vuodessa tienaava mies ihmettelee Daily Mailin haastattelussa, kuinka hän nauttii Las Vegasin ravintoloiden VIP -kohtelusta ja ilmaisista tarjoiluista, vaikka ei ole edes oikea julkkis:

– ”Joudun usein nipistämään itseäni ja miettimään, että teenkö tällä oikeasti elantoni. Olen viettänyt lukuisia hauskoja hetkiä ihmisten kanssa juhliessani, eikä naurulla ole ollut rajaa.”

Mies kertoo viettävänsä elämänsä parasta aikaa ja tämä tunne välittyy selvästi kuvien avulla!

Tässä mies ennen muodonmuutosta..

Lähde
Lähde

…Ja tässä hurjan muodonmuutoksen jälkeen:

Lähde
Lähde
Lähde
Lähde
Lähde
Lähde
Lähde
Lähde

Lähteet: brobible / usmagazine