Onnettomuudessa juuri toisen jalkansa menettänyt nainen sai kokea olonsa toimettomaksi ihmisten röyhkeyden keskellä. 26 -vuotias nainen nimeltä Ashley Brady Yhdysvaltojen Ohiosta taisteli kotikaupunkinsa haastavia talvikelejä vastaan opettelemalla elämistä uuden jalkaproteesinsa avulla. Naisen arkipäivät koostuivat lukuisista tuskaisista kaatumisista jäisellä parkkipaikallaan, puhumattakaan päivittäisestä portaiden kiipeämisestä 3. kerroksessa sijaitsevaan asuntoonsa!

Lukuisten ponnistelujen jälkeen kävely ja arkipäiväinen elämä alkoivat jo helpottaa. Nainen oli hyväksynyt ajatuksen haasteista, joita hän joutuisi kohtaamaan lopun elämäänsä. Kuitenkaan erästä haastetta nainen tuskin ajatteli kohtaavansa, sillä naapurin ilkeää kantaa naisen elämää helpottavaan invalidien parkkipaikkaan! Naiselle oli osoitettu asuinalueensa parkkipaikalta oma invalidien parkkiruutu, jossa oli jatkuvasti hänen naapurinsa auto parkkeerattuna. Kolme päivää törkeää käytöstä sivusta seuranneena vammautunut Ashley kirjoitti kirjeen naapurinsa väärin parkkeeratun auton tuulilasiin, jossa hän aneli paikkaan jälleen omakseen.

Naisen ilkeämielinen naapuri ei kuitenkaan ollut asiasta mielissään, eikä suostunut siirtämään autoa pois tämän parkkiruudulta. Naapuri olikin jättänyt oman kantansa asiaan viestillä Ashleyn auton tuulilasiin:

Hei vammainen! Ensimmäiseksi, älä ikinä koske autooni enää! Toiseksi, et ole ainoa, jolla on ”vaikeaa”. Ehkä sinun kannattaisi hakea sääliä liittymällä yksijalkaisten tukikerhoon! Ryttyilet nyt väärälle tyypille! Minua ei kiinnosta viestisi, joten voit tunkea sen sinne missä aurinko ei paista! Jos kosket autooni uusiksi, teen siitä viranomaisille ilmoituksen, enkä pelleile asialla! Kerron heille, kuinka itkevä yksijalkainen nainen koskee omaisuuteeni. Aiheutan sinulle sellaiset ongelmat, joten mene itkemään ongelmistasi jollekin ketä kiinnostaa, koska minä kävelen omieni kanssa pois molemmin jaloin – H**ra!!!!

Invalidisi ajautunut Ashley julkaisi viestin Facebookissa, jossa internetin käyttäjät reagoivat tapahtuneeseen suurella vihalla. Nainen toivookin, että tapahtuneen tietoisuus julkisuudessa toimisi opetuksena naapurilleen, sekä samalla maailma oppisi ymmärtämään invalidien päivittäin kokemaa taistelua. Nainen otti asiasta yhteyttä myös paikalliseen poliisilaitokseen kuin myös taloyhtiön isännöitsijään!

Joskus ihmisten röyhkeydellä ei ole rajaa, joten vaikka olemme Suomessa, niin jakakaa tätä viestiä eteenpäin, sillä koskaan ei voi tietää omasta tulevaisuuden kohtalostaan! Katso koskettava video!

 

viesti-vammainen-ilkeä-yksi-jalka-ohio-sketsi-viihde-koskettava

lähde: abc22now