Tässä on kyseessä melkoisen herkkä mies tai sitten mies, joka ei kyennyt kertomaan naiselle, että nainen ei vain kiinnosta.

Mies ja nainen olivat sopineet treffit ja he menivät yhdessä elokuviin. Mies osti elokuvaherkuksi itselleen popcornia ja nainen Maltesers-karkkeja. Nainen teki tässä kohtalokkaan virheen eikä mies halunnut tavata naista enää koskaan.

Mies ei kertonut oliko syynä juuri nuo karkit vai mikä tahansa syötävä. Niitä nainen kuitenkin elokuvan aikana söi. Nainen oli alkanut syömään niitä ennen kuin elokuva edes alkoi, josta mies oli huomauttanut naiselle. Naisella kesti 10 minuuttia syödä koko pussi loppuun, jonka jälkeen mies oli katsonut häntä paheksuvasti.

Mies käyttäytyi töykeästi koko elokuvan ajan. Kun elokuva oli ohi, mies lähti suoraan kotiin eikä halunnut jatkaa naisen kanssa iltaa. Nainen lähetti miehelle illalla vielä viestin, jossa hän kyseli, oliko hän tehnyt jotain väärää. Miehen mukaan kyse ei ollut mistään henkilökohtaisesta ja hänen mielestään heidän juttunsa ei toiminut.

Ehkä kyse oli oikeasti niistä naisen syömistä Maltesers-karkeista?

Lähde: Mirror