Pikkupoika istuu pianon ääreen – sitten tapahtuu jotain uskomatonta!

Yksi ällistyttävimmistä asioista maailmassa on musiikillisesti lahjakkaat lapset. Tämä johtuu varmasti osittain siitä, että suurin osa nykypäivän lapsesta istuu 10 tuntia vuorokaudesta jonkin älylaitteen ruutua tuijottaen sen sijaan, että heillä olisi jotakin oikeita harrastuksia.

Mieletöntä lapsimuusikoissa on kuitenkin myös se, että suurin osa aikuisistakaan ei yltä samankaltaisiin suorituksiin.

Nyt pääsette tutustumaan 11-vuotiaaseen Joey Alexanderiin. Hän on kotoisin Jakartan saarelta, Indonesiasta. Hän on aloittanut pianon soiton kuuden vuoden iässä, täysin itsenäisesti harjoitellen. Koska Joeyn vanhemmat ovat suuria Jazz-musiikin ystäviä, on poikakin omaksunut tämän musiikkityylin mieligenrekseen. Nyt hän on jo ehtinyt esiintyä New Yorkissa loppuun myydyille saleille, ja hänen ensimmäinen oma albuminsa ”Things I Like” on saavuttanut sensaatiomaisen suosion!

Tällä videolla hän esittää ”Things I Like” -albumiltaan kappaleen Giant Steps.

Lähde


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.