Tätä on aikuistuminen 20- ja 30-vuotiaana ‒ katso hauska video!

Muistatko, kun olit 15-vuotias teini ja ajattelit, että 20-vuotiaat ovat jo järkeviä aikuisia, joilla on tulevaisuudensuunnitelmat selkeät ja homma hallussa? Saatoit itsekin jo suunnitella, mitä kaikkea sinulla jo olisi kaksikymppisenä ja mitä kaikkea olisit jo saavuttanut tai parhaillaan saavuttamassa.

Miten väärässä me olimmekaan.

Ollessasi kahdenkymmenen ja kolmenkymmenen ikävuoden välissä tajuat, kuinka lapsi vielä oletkaan ja kuinka paljon sinulla on vielä opittavaa. Huomaat, että elämä on vieläkin avoin kirja, mikä on samalla jännittävän kutkuttava mutta myös ahdistava tunne ‒ mitä ihmettä aion elämälläni tehdä? Mitä edes haluan? Huomaat, että ainut asia mitä tiedät on se, ettet tiedä mitään.

Kolmekymppisenä voit olla vielä aivan yhtä ulapalla, mutta tietyt asiat ovat tulleet sinulle selkeiksi. Esimerkiksi se, että pidät lähelläsi vain oikeasti hyviä ystäviä ja teet asioita mistä itse nautit, et siksi, että yrittäisit miellyttää kanssaihmisiä.

Vaikka kaksikymppisenä olet jo virallisesti ohittanut teini-iän, eroaa elämäsi silti vielä huimasti siitä, millaista se tulee olemaan kymmenen vuoden päästä. Tätä on aikuistuminen 20- ja 30-vuotiaana ‒ katso hauska video alta!

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti