Hyvää ystävänpäivää! Vietkö kumppanisi deiteille? Ota tästä ideat!

Ystävänpäivää voi juhlia Suomessa niin isolla kaveriporukalla kuin myös kahdestaan kumppanin kanssa kynttilänvalossa. Jos sinun ystävänpäiväsi kuluu mielitiettysi seurassa, saattaa teillä hyvinkin olla luvassa se kuuluisa date night, eli deitti-ilta. Tai saatat olla sinkku, mutta olet lähdössä treffeille ja toivot, että seuralaistasi voisi ehkä katsoa pidempäänkin.

Usein sinkuilla ja naimisissa olevilla/seurustelevilla on hieman erilaiset käsitykset siitä, millaiset ovat täydelliset tai ainakin melkein täydelliset treffit. Alla olevalla videolla demonstroidaan sitä, miten nämä mielipiteet eroavat toisistaan.

Videolla esiintyvät naimisissa oleva mies sekä sinkkuna elävä nainen. He yrittävät vastata kysymykseen: mitä kannattaisi tehdä ensimmäisillä treffeillä? Naimisissa oleva mies ehdottaa heti tanssia, tai paikkaa missä kuulee keskustella toisen kanssa. Nainen taas ehdottaa tekemistä, jota tehdään yleensä pubeissa, eli biljardia ja tikanheittoa. Miehen mielestä taas liikunnallinen tekeminen on parasta, esimerkiksi pyöräretki tai vaellus. Kuinka pitkään hänen treffinsä oikein kestävät?

Miehen mielestä myös esimerkiksi taidenäyttely olisi passeli. Hänen mielestään mikään liian hienosteleva tekeminen, esimerkiksi överi illallinen, ei ole hauskaa. Nainen on samaa mieltä siinä mielessä, että toisen tuijottelu illallispöydän ylitse aiheuttaa liikaa paineita treffeille ja saattaa olla tosi kiusallistakin. Entä jos ei ole mitään puhuttavaa? Nainen ehdottaakin esimerkiksi pelitreffejä! Kun tekee samalla jotain konkreettista, keskustelukin sujuu paremmin vaikka vastapuoli olisikin vähän hiljaisempaa sorttia. Nainen sanookin, että pelitreffeistä voi tehdä myös leikkimielisen kilpailun, että se joka häviää, joutuu esimerkiksi maksamaan drinkit jälkikäteen ja se, joka voittaa, saa valita seuraavan aktiviteetin. Kätevä tapa ehdottaa toisia treffejä, eikö vain?

Hyvää ystävänpäivää kaikille! Vietkö kumppanisi deiteille tänään? Katso alla oleva video ja ota tästä ideat!

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti