Lähdetkö tänään after workeille? Lue Happy Hourin vaiheet

Perjantai, mikä ihana sana. Varsinkin opiskelijat ja yleistä maanantaista perjantaihin -työtä tekevät tietävät, kuinka perjantai on töissä tai koulussa viikon paras päivä. Ihmiset ovat paremmalla tuulella, viikonlopun seikkailut odottavat ja ilmapiiri on rennompi. Työkaverit alkavat ehdotella after workeille lähtemistä ja itsekin mietit, että ”paria” tekisi mieli.

Monet lähtevät ulos, mutta joillakin saattaa olla suunnitelmissa rauhallinen koti-ilta. Mutta suunnitelmathan voivat muuttua, eikö vain? Ilmeesi, kun joku mainitsee Happy Hourin.

Lähdetkö tänään after workeille? Lue Happy Hourin kohtalokkaat vaiheet

Jos taas saavut Happy Hourille pikkaisen myöhässä, mutta haluat ottaa työkaverit kiinni drinkkien määrässä, näytät tältä. Ethän halua olla joukosta ainut, jolla ei jo iloinen nousuhumala kolkuttele takaraivossa.

Lähdetkö tänään after workeille? Lue Happy Hourin kohtalokkaat vaiheet

Olet valmis nauttimaan näitä edullisia aikuisten virvokkeita, mutta alat miettiä, onko shotit sittenkään hyvä idea. Hmm, entä jos juon vain tarpeeksi vettä sen jälkeen? Eihän yksi shotti(lautanen) pahaa tee.

 

Muutama on jo kumottu, ja viinilasillisten, muutaman shotin ja bissen jälkeen sinulla alkaa tulla nälkä, ja nukkuakin pitäisi ehtiä ensi yönä. Ilmeesi, kun mietit pitäisikö lopettaa tähän vai jatkaa tappiin saakka. Tämä on todellista tahtojen taistelua.

 

Okei, päätit siis jatkaa. Jossain vaiheessa vessareissulla tuijotat itseäsi peilistä ja koitat saada itseäsi hieman selväpäisemmäksi käskemällä. Toivot, että se auttaisi. Puhut jopa itsellesi ja joku saa sinut kiinni tästä toimenpiteestä. Nyt on ainakin vaikea vakuuttaa muut siitä, ettet ole päissäsi.

 

Asetat jo valmiiksi puhelimeesi herätyksen seuraavaa aamua varten. Olet aivan varma, että jaksat nousta. No, melkein varma. Päädyt asettamaan kolme eri herätystä: kunnianhimoisen tavoitteesi, realistisen tavoitteesi ja ”Hitot, olen jo myöhässä” -herätyksesi.

 

Heräät niin pahassa krapulassa, ettei kroppasi suostu liikkumaan. Et pysty edes liikuttamaan suutasi. Mutta olet niin janoinen. Niin kovin janoinen. Toivot jopa, että joku heräisi viereltäsi tuomaan sinulle jotain juomista.

Kun vihdoin silmäsi pysyvät auki kaksi minuuttia kauemmin, makaat vain sängyssäsi ja kyseenalaistat kaikki elämäsi päätökset. Oli se sitten edellisillan yhden illan rakkaustarina tai urasi suunta. Tämä on vaarallinen vaihe. Tässä vaiheessa ei kannata soittaa pomolle, varata lentolippuja tai katsoa pankkitilin saldoa.

Seuraava vaihe on sängystä ylös pääseminen. Huh, onnistuit. Istut sänkysi laidalla ja tuijotat eteesi. Edellinen vaihe saattaa vielä jatkua istuma-asennossa. Tarkistat raajasi mustelmien varalta. Jos satut näkemään itsesi peilistä, sydänkohtauksen vaara on suuri.

 

Jos olet niin epäonnekkaassa asemassa, että joudut menemään töihin, mikään asia ei vain tunnu onnistuvan. Pieninkin asia vaatii suuria ponnisteluja.

 

Teet kaikkesi, ettei kukaan huomaa krapulaasi. Saatat jopa onnistua, jos myös kollegasi ovat krapulassa. Esimerkiksi työpaikan pikkujoulujen jälkeen tämä on erittäin todennäköistä.

 

Haluat vain, että tämä piina päättyy. Ja sitten joku mainitsee taikasanat: lähdetäänkö parille? Ilmeesi. Ja taas mennään…

Käsi ylös kaikki, keille on joskus käynyt näin. Tsemppiä viikonloppuun!

 

Lähde.

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti