Karmea yllätys kylpyhuoneessa – tyttö löysi käärmeen patterin päältä!

kuva: i.telegraph.co.uk

Silloin tällöin Suomessakin näkee lehtien otsikoissa juttuja karanneista lemmikkikäärmeistä. Varsinkin kerrostaloasutuksissa nämä karkulaiset aiheuttavat usein kauhunhetkiä vaeltamalla putkistoja pitkin naapuriasunnon mukavan lämpimään sänkyyn tai trooppisen kosteaan kylpyhuoneeseen. 

Tämä englantilainen teinityttö löysi äitinsä kylpyhuoneesta sen kokoisen yllätyksen, että muistaa sen varmasti lopun ikäänsä!

Iso-Britanniassa asuva 16-vuotias Hannah Brierley koki tämän karmaisevan yllätyksen mennessään käymään äitinsä kylpyhuoneessa. Patterin päällä lämmitteli kaikessa rauhassa lähes kaksimetrinen albino-käärme. Tyttö luuli ensin äitinsä laittaneen patterin päälle leikkikäärmeen, pilailumielessä. Astuessaan lähemmäs, käänsi käärme kuitenkin päätään ja Brierley tajusi välittömästi, että tilanteesta oli leikki kaukana.

käärme-sketsi-albino-kylpyhuone

Brierleyn äiti yritti soittaa tuloksetta eläinten pelastuspartiolle, josko he voisivat hakea käärmeen hoiviinsa. Lopulta paikallinen poliisi nouti käärmeen pois asunnosta. Poliisin mukaan kyseessä oli pohjoisen albino mänytkäärme, jonka purema voi olla inhottava, mutta se ei ole myrkyllinen.

käärme-tyttö-sketsi-albiino-vaarallinen

käärme-tyttö-sketsi-albiino-vaarallinen2

Lähde: MailOnline 

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti