Poika sairastui syöpään, mutta hänen paras ystävänsä ei luovuttanut – katso koskettava tarina!

Pojalla nimeltään Zac Gossage Amerikan yhdysvalloista diagnosoitiin leukemia jo 6 -vuotiaana. Tämä surullinen tapaus liikutti hänen parasta ystäväänsä Vincentiä, joka osoittautui mitä parhaimmaksi tueksi syöpää sairastavalle ystävälleen.

Vincent ei voinut antaa parhaan ystävänsä surra yksin, joten hän päätti keksiä erilaisia keinoja ystävänsä piristämiseksi. Vincent ja hänen äitinsä saivat idean kutoa huiveja ja myydä niitä 20 dollarin kappalehintaan. Vincent sai kasaan 200 dollaria, jotka hän antoi parhaalle ystävälleen syöpähoitojen kustannusten tueksi.

Kemoterapiahoitojen jälkeen Zac menetti osan hiuksistaan, mutta Vincent ei antanut tämän ystäväänsä lannistaa. Vincent halusi osoittaa sympatiaa ja myötätuntoa ystäväänsä kohtaan ja parturoi kaikki omat hiuksensa myös pois. Katso tämä koskettava video ja ole kiitollinen juuri sinun parhaasta ystävästäsi!

Kuvissa Vincentin kutomat huivit ja niiden yhteyteen hänen taiteilema myyntimainos:

Kuva: today.com
Kuva: today.com
Kuva: today.com
Kuva: today.com

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti