Miehet vuodattavat – 10 syytä miksi on p*skaa olla mies!

Kuva: photospin

”Miesten elämä on niin paljon helpompaa!”

Tuttu lause? Kuulkaas nyt, on olemassa myös epämiellyttäviä, ongelmallisia ja ärsyttäviä asioita, joiden kanssa miehet painivat jatkuvasti! Tässä listattuna ongelmat, joista naisilla ei ole hajuakaan! 

1. Yleiset käymälät
lähde
lähde

Okei, myönnettäköön tähän alkuun: on aivan mahtavaa pissata seisaaltaan.

Kaikki mahtavuus yleisten saniteettitilojen käytössä loppuu kuitenkin tähän. Miesten vessoissahan tunnetusti virtsataan pisuaareihin, joiden lisäksi tavallisia wc-koppeja saattaa olla yksi tai kaksi isompia tarpeita varten. No, pisuaarithan ovat käteviä ja nopeakäyttöisiä, vähentävät jonotusaikaa ja tekevät wc-käynnistä mukavan sosiaalisen, veljellisen tapahtumapaikan. Kaikki tämä positiivisuus paikkaa kohtaan haihtuu kuitenkin välittömästi, kun avaat yleisen wc-tilan oven ja navetan haju iskee päin kasvojasi palauttaen sinut maan pinnalle ajatuksistasi.

Riittää kun yksi idiootti ruikkii virtsansa yli pisuaarin reunojen ja koko wc-tila on sen jälkeen haiseva sikolätti. Tämä ongelma pätee eteenkin baarien ja yökerhojen saniteettitiloissa, sillä humalassa on totta tosiaan hemmetin vaikea sihdata tähän suhteellisen pieneen posliinipönikkään. Ja hei, ei se pöntön vetäminenkään käytön jälkeen olisi pahitteeksi!

Loppuun vielä mainittakoon, että EI, kaikki miehet eivät pysty virtsaamaan vieraiden miesten seistessä vieressä. Ja EI, tällä ei ole mitään tekemistä peniksen koon, ujouden tai huonon itsetunnon kanssa. Joskus se ei vaan tule!

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti