Kesä on hyvässä vauhdissa. Rantaelämästä haaveilevan on syytä virittää tunnelmaa katsastamalla nämä mielettömät tilannekuvat, jotka ovat joko sattuman, tai loistavan ajoituksen myötä onnistuttu ikuistamaan kameran muistiin. Voitko katsoa näitä nauramatta?

 

Mitä tulee lasten tottelemiseen, tällä äidillä on hieman järeämmät konstit käytössään! Mahtaakohan poika jatkossa totella?

Hauska- Rantakuva- Äiti- Poika- Sketsi

 

Tämä hääkuva ei tainnut päästä sen paremmin takan reunalle, kuin sängyn päätyseinällekään.

Married- Hääkuva- Sketsi

 

Usko huviksesi, tätä näkyä et haluaisi tarkastella kuvauskohteen etupuolelta.

Weird-People-On-The-Beach-2

 

Huuupsis… Ei ihme, jos tällä pojalla todeltaan tulevaisuudessa selittämättömiä fobioita esim. keinumista, uimarantoja, korkeita paikkoja, tai valokuvauksia kohtaan.

Perhe- Rannalla- sketsi

 

Kutsukaa rantavahdit ja pelastuspartio paikalle!

Lihava- rantakuva- tuoli- sketsi

 

MAAAAALIIII! Arvauksen varaan jää, potkaisiko mies todellisuudessa pallon päin vaimonsa ahteria. Innokkaan keskittyneestä ilmeestä tosin voi päätellä, ettei hän pystynyt jättämään näin maukasta tilaisuutta käyttämättä.

Pallo- Sketsi- Rantakuva

 

Oletko itse herännyt uimarannalla kesken päiväuniesi piiritystilanteeseen? Kysymys kuuluu, onko tilanne oikea, vai lavastettu?

Rantakuva- Sketsi

 

Mahtaako tässä olla käynnissä breikkausesitys vai hieman vajaaksi jäänyt käsilläseisonta? Kuka tietää. Se on ainakin varma, että suu on täynnä hiekkaa.

Tyttö- Ranta- Sketsi-

Lähde: thewirallane